Kantoren

Business Brewery heeft de kantoorformule waar u naar op zoek bent: met onze Private Office heeft u gewoon uw eigen kantoorruimte, een Flex Office biedt u een eigen kantoorruimte op de dagen dat u die nodig heeft en met de Coworking Space werkt u samen met collega-ondernemers in een gemeenschappelijke ruimte op de tijdstippen die u kiest. Zoekt u enkel vergaderzalen, dan kan u onze Meeting Rooms boeken.

Private Office

Vanaf € 595 per maand

Business Brewery is gelegen in het Research Park Leuven, een perfect toegankelijke site in de nabijheid van de belangrijkste snelwegen. Ons businesscentrum biedt u niet alleen perfect uitgeruste kantoren, maar evenzeer een rustgevende outdoor lounge die u toelaat op adem te komen of in de zomer zelfs rustig te werken.

Flex Office

Flex Office

Vanaf € 8 per uur

Geen nood aan een vaste stek? Huur uw kantoor in alle vrijheid op de momenten dat u het nodig heeft. Verder kan u gebruik maken van alle faciliteiten die wij aanbieden aan onze vaste huurders. We beschikken zelfs over een lounge flex kantoor, ideaal voor ondernemingen die bezig zijn met personal coaching.

Coworking

Coworking

Vanaf € 40 per maand

In- & out? Nood om af en toe in een kantooromgeving te vertoeven of uw bezoeker te ontvangen? Maak dan gebruik van onze coworking spaces al dan niet aangevuld met een tijdelijke vergaderruimte. Verder kan u beroep doen op alle faciliteiten die wij aanbieden.

Virtual Office

Vanaf € 95 per maand

Op zoek naar een mogelijkheid om uw ondernemingsadres onder te brengen op een professioneel adres? Voor een bescheiden fee beheren we uw post en houden we u op de hoogte van elke noodzakelijke communicatie.

Meeting Rooms

Onze vergaderruimten zijn zeer flexibel en soepel te reserveren. Ofwel zit de beschikbaarheid ‘ongelimiteerd’ inbegrepen in uw dienstenpakket, ofwel huurt u de ruimte op maat: tijdsduur, grootte, servicepakket,… Afhankelijk van uw behoefte adviseren wij u de juiste ruimte voor meetings, conferenties en presentaties of vergaderingen.

Business Brewery N.V.
Interleuvenlaan 62
3001 Leuven
This website is developed with the support of:
Flanders Investment & Trade