Kantoren

Business Brewery heeft de kantoorformule waar u naar op zoek bent: met onze Private Office heeft u gewoon uw eigen kantoorruimte, een Flex Office biedt u een eigen kantoorruimte op de dagen dat u die nodig heeft en met de Co-Working Space werkt u samen met collega-ondernemers in een gemeenschappelijke ruimte op de tijdstippen die u kiest. Zoekt u enkel vergaderzalen, dan kan u onze Meeting Rooms boeken.

Private Office

Vanaf € 595 per maand

Business Brewery is gelegen in het Research Park Leuven, een perfect toegankelijke site in de nabijheid van de belangrijkste snelwegen. Ons businesscentrum biedt u niet alleen perfect uitgeruste kantoren, maar evenzeer een rustgevende outdoor lounge die u toelaat op adem te komen of in de zomer zelfs rustig te werken.

Flex Office

Flex Office

Vanaf € 8 per uur

Geen nood aan een vaste stek? Huur uw kantoor in alle vrijheid op de momenten dat u het nodig heeft. Verder kan u gebruik maken van alle faciliteiten die wij aanbieden aan onze vaste huurders. We beschikken zelfs over een lounge flex kantoor, ideaal voor ondernemingen die bezig zijn met personal coaching.

Co-Working

Co-Working

Vanaf € 40 per maand

In- & out? Nood om af en toe in een kantooromgeving te vertoeven of uw bezoeker te ontvangen? Maak dan gebruik van onze co-working spaces al dan niet aangevuld met een tijdelijke vergaderruimte. Verder kan u beroep doen op alle faciliteiten die wij aanbieden.

Virtual Office

Vanaf € 95 per maand

Op zoek naar een mogelijkheid om uw ondernemingsadres onder te brengen op een professioneel adres? Voor een bescheiden fee beheren we uw post en houden we u op de hoogte van elke noodzakelijke communicatie.

Meeting Rooms

Onze vergaderruimten zijn zeer flexibel en soepel te reserveren. Ofwel zit de beschikbaarheid ‘ongelimiteerd’ inbegrepen in uw dienstenpakket, ofwel huurt u de ruimte op maat: tijdsduur, grootte, servicepakket,… Afhankelijk van uw behoefte adviseren wij u de juiste ruimte voor meetings, conferenties en presentaties of vergaderingen.

Business Brewery N.V.
Interleuvenlaan 62
3001 Leuven
This website is developed with the support of:
Flanders Investment & Trade